Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Käsityöläiskatu 4a
Turku, , 20100

040 772 1839

Puheklinikka  puheterapiaa asiantuntemuksella

Tuotteet

Tuotteet

Kauttamme on mahdollista tilata puheterapeuttisessa kuntoutuksessa käytettäviä materiaaleja ja apuvälineitä. Kaikki tuotteet ovat käytössä toteuttamassamme kuntoutuksessa, joten ne ovat tarkasti valittuja ja terapiakäytössä toimiviksi ja laadukkaiksi todettuja. 

Voit tilata tuotteita suoraan terapeuteiltamme tai osoitteesta toimisto@puheklinikka.net. Tuotteet toimitetaan postitse joko laskun kera tai etukäteen maksettuna (ohjeet saat sähköpostitse tilattuasi tuotteet). Voit myös noutaa tuotteet Turun toimipisteeltämme ennalta sovittuna ajankohtana. Vastaamme aina mielellämme myös kysymyksiin. 

 

Nenälovimuki Flexi cup 

Apuväline turvalliseen juomiseen.

Ohjeet nenälovimukin käyttöön löydät tästä linkistä .

nenälovimukit neliö.jpg
 

Sitruuna-glyseriinitikut

Nielemiskuntoutuksessa käytettävät stimulaatiotikut sekä DPNS-menetelmää toteuttaville puheterapeuteille että suun hygieniasta huolehtimiseen kotioloissa.

sitr.gly_neliö.jpg
 

Resonaattoriputki

Puheterapeuttisessa kuntoutuksessa käytetty harjoitusväline muun muassa ääniongelmien hoitoon.

resonaattoriputki_neliö.jpg
 

La Trobe Kommunikaation Arviointimenetelmä

Puheterapeuttien käyttöön tarkoitettu kansainvälisessä käytössä oleva arviointimenetelmä, joka on suunniteltu erityisesti tapaturmassa syntyneen aivovamman aiheuttamien vuorovaikutusmuutosten arviointiin. Menetelmä soveltuu hyvin myös muiden neurologisperäisten vuorovaikutushäiriöiden arviointiin. Paketti sisältää opaskirjan sekä arviointilomakkeet asiakkaalle, hänen läheiselleen ja asiantuntijalle.

LaTrobe neliö.jpg
 

Sanapsis

Sanapsis on Puheklinikalla suunniteltu ja toteutettu iPad-sovellus. Sanapsis on suunniteltu ja rakennettu puheterapeuttien käyttöön terapian suunnittelun ja toteutuksen tueksi. Sovellus sisältää yli 30 erilaista harjoitusideaa ja materiaalia näiden toteuttamiseen. 

Sovellus on saatavilla AppStoresta sekä suomen- (Sanapsis Suomi), ruotsin- (Sanapsis Svenska) että englanninkielisenä (Sanapsis). Lisätietoa löydät Sanapsiksen sivuilta sekä Facebookista

Landscape 2048x1496.png